Hitta rätt golfklubb

Golfbana

Bli Caddeeklubb

Antalet klubbar som vill ansluta sig till Caddee’s koncept med årligen uppdaterade banpresentationer har ökat dramatiskt de två senaste åren. Digitaliseringen har skapat ett bredare intresse för att titta på golfbanegrafik. Banguiden har blivit hetare än någonsin, den är inte längre bara en trycksak för de få som besöker golfbanan. Våra banguideportaler caddee.se och Caddee App tillsammans med klubbarnas egna hemsidor har varje år många miljoner visningar. Att visa upp golfbanan med högklassig golfgrafik bidrar till fler besökare och nöjdare medlemmar.

Aktuell förteckning över befintliga caddeeanslutna banor i Sverige.

placeholder
1 / 4

Låt oss vara din Caddee

Caddee är ett svenskt företag som skapar grafiska banpresentationer åt golfklubbar. För närvarande har vi över 220 anslutna golfbanor i Sverige och ett mindre antal i Danmark, Norge, Finland, Spanien och Portugal.

Alla golfbanor mäts in av erfarna golfspelare med fokus på strategisk information för att underlätta kloka beslut. Våra grafiker skapar vacker grafik med strävan att återskapa det lokala landskapet och de spelmässigt viktiga detaljerna. Banpresentationerna används i golfklubbarnas marknadsföring, tryckta och digitala banguider, hemsidor, skyltar med mera. Under anslutna klubbar kan du se om dina favoritbanor finns med. Välkommen till Caddee’s värld.

placeholder

David Hamilton Grundare av Caddee Golf