Hitta rätt golfklubb

Golfbana

Skyltprodukter

Tee- och översiktsskyltar marknadsför banan och hjälper spelarna att hitta på anläggningen, t.ex. för att hitta rätt vid shotgun-starter.

Anslutna klubbar kan självklart använda banpresentationen som underlag för sådana skyltar. Caddee är behjälpliga med allt från original till färdiga vinyler som fästs på befintlig skylt.

Många klubbar väljer även att trycka banöversikten på sina scorekort eller använda den i andra marknadsföringssammanhang.

Mejla till [email protected] eller ring 08 – 544 420 50 om ni önskar mer information.

Låt oss vara din Caddee

Caddee är ett svenskt företag som skapar grafiska banpresentationer åt golfklubbar. För närvarande har vi över 240 anslutna golfbanor i Sverige och ett mindre antal i Danmark, Norge, Finland, Spanien och Portugal.

Alla golfbanor mäts in av erfarna golfspelare med fokus på strategisk information för att underlätta kloka beslut. Våra grafiker skapar vacker grafik med strävan att återskapa det lokala landskapet och de spelmässigt viktiga detaljerna. Banpresentationerna används i golfklubbarnas marknadsföring, tryckta och digitala banguider, hemsidor, skyltar med mera. Under anslutna klubbar kan du se om dina favoritbanor finns med. Välkommen till Caddee’s värld.

placeholder

David Hamilton Grundare av Caddee Golf