Hitta rätt golfklubb

Golfbana

Om Caddee Golf

Caddee startade verksamheten år 2000. Ursprungligen använde vi varumärket Strokesaver på licens men 2008 skapade vi Caddee med den lilla caddien som vandrar iväg i solnedgången som symbol.

Vi har för närvarande drygt 230 svenska golfbanor som är anslutna till vårt unika koncept som innebär årligen uppdaterade banguider och gratis exponering av kvalitativ golfgrafik till gäster, medlemmar och inte minst besökare på digitala plattformar. Goodwillavtalen anpassas efter klubbens ambitionsnivå. De allra flesta väljer årligen uppdaterade tryckta banguider medan en del nöjer sig med exponering i våra digitala portaler. Läs mer om detta i Vill ni bli Caddeekund. Utöver svenska golfklubbar har vi kunder i våra grannländer samt i Spanien och Portugal.

Sedan flera år har vi arbetat med att möta framtidens behov av golfgrafik. Idag är det en överväldigande andel av all exponering som sker digitalt. Golfbaneportalen caddee.se och golfappen Caddee App är unika i visningen av alltid uppdaterade golfbanor. I dessa plattformar finns alla svenska golfbanor sökbara, men endast de anslutna golfklubbarna förses med vår originalgrafik.

Caddee App är integrerad med GIT (Golfens IT-system). Bokade ronder syns i appens hemskärm och startas med ett klick. Alla i bollen ligger förberedda med aktuella HCP och erhållna slag. Efter ronden kan den sparas och även HCP-registreras med ett par klick. Under 2023 kommer appen vara gratis inklusive de Premiumfunktioner som löpande tillförs under året.

Golfklubbar är våra kärnverksamhet. Hälften av landets 18-hålsklubbar är idag anslutna. Att vara ansluten till Caddee innebär att klubbens viktigaste produkt – golfbanan – alltid finns uppdaterad och snygg, dygnet runt och året om. Både i Caddee's egna plattformar men självklart även på klubbens hemsida med en embedfunktion. Baninmätningar görs med hjälp av drönarteknik och RTK GPS. Varje hål byggs successivt upp med avancerad grafisk formgivning noggrant hanterad av våra duktiga grafiker.