Hitta rätt golfklubb

Om att bli Caddeeklubb

Antalet klubbar som vill ansluta sig till Caddee’s koncept med årligen uppdaterade banpresentationer har ökat dramatiskt de två senaste åren. Digitaliseringen har skapat ett bredare intresse för att titta på golfbanegrafik. Banguiden har blivit hetare än någonsin, den är inte längre bara en trycksak för de få som besöker golfbanan. Våra banguideportaler caddee.se och Caddee App tillsammans med klubbarnas egna hemsidor har varje år många miljoner visningar. Att visa upp golfbanan med högklassig golfgrafik bidrar till fler besökare och nöjdare medlemmar.

Vi har olika avtal för olika behov och förutsättningar. Gemensamt för alla är att all grafik inklusive banöversikt görs i Caddee Original Graphics-kvalitet och uppdateras årligen utan extra kostnad. Nedan beskrivs våra olika ramavtal. Se även vår informationsbroschyr längst ner på sidan för mer information.

Aktuell förteckning över befintliga caddeeanslutna banor i Sverige.

Caddee Classic

Classic ger golfklubben möjlighet att använda den tryckta banguiden som en plattform för att presentera golfklubben och golfbanan på bästa sätt. Vi designar hela den tryckta guiden inklusive vackra fotografier från banan, snygga profilsidor, slopetabeller och scorekort. Golfklubben kan med detta avtal själv sälja annonssidor samt hålsponsorer i guiden för att underlätta finansieringen. I Classic finns även möjlighet till förstorade greenbilder samt reklambyråtjänster från Caddee för att skapa t.ex. broschyrer, greenfee-checkar, eller skyltar.

Originalgrafik får användas av klubben i andra sammanhang, t ex scorekort, skyltar och reklam under avtalstiden. En komplett digital presentation i våra digitala plattformar inklusive koppling till GIT.

Pris 2022: 3.090:- / månad (18 hål, 3-årsavtal)

Caddee Compact

Precis som i Classic ingår det en tryckt Caddee banguide. Compact är en mer slimmad banguide med färre sidor och en bestämd mall för utformningen. Utrymme för annonser och sponsorlogotyper är inte tillgängligt i Compact men grafiken håller oavsett avtal högsta klass.

Originalgrafik får användas av klubben i andra sammanhang, t ex scorekort, skyltar och reklam under avtalstiden. En komplett digital presentation i våra digitala plattformar inklusive koppling till GIT.

Pris 2022: 2.190:- /månad (18 hål, 3-årsavtal)

Caddee Digital

Bangrafiken publiceras i samtliga Caddee’s digitala plattformar (webb och app) inklusive koppling till GIT och uppdateras så snart klubben meddelar banförändringar. Se grafiska exempel på Caddee.se, alla banor med originalgrafik är utmärkta med en kvalitetsstämpel. Caddee App och banguideportalen Caddee.se är Sveriges största forum för banpresentationer. Miljontals exponeringar genererar nya besökare till anslutna banor. Komplettera den digitala banguiden med en Miniguide – tryckt banguide i scorekortsformat.

Originalgrafik får användas av klubben i andra sammanhang, t ex scorekort, skyltar och marknadsföring under avtalstiden. En komplett digital presentation i våra digitala plattformar inklusive koppling till GIT.

Pris 2022: 990:-/månad (18 hål, 3-årsavtal)

Till ovanstående priser kan en produktionskostnad tillkomma (normalt 5-15.000:- /18 hål). Kontakta oss för ett samtal om vilket alternativ som passar er klubb bäst. Vi skickar gärna en detaljerad offert och avtalsförslag. Samtliga belopp ovan kan även debiteras per kvartal, halvår eller år. Bokmoms 6% tillkommer för avtal med tryckta banguider, i övrigt ord.moms.

I samband med baninmätningen finns möjlighet till en rad olika extratjänster. Kontakta oss för mer info om greenkeepertjänster och andra produkter (scorekort, skyltvinyler, HIO-diplom, presentkort etc).

Skicka din förfrågan till [email protected] eller ring oss på tel 08-54442050.

Läs mer om Caddee samt våra produkter och tjänster i vår informationsbroschyr. Mejla oss på [email protected] om ni önskar en tryckt broschyr.