Om att bli Caddeeklubb

För länge sedan producerade vi bara banguider. Den tryckta banguiden är fortfarande en viktig del i klubbens service till gäster och medlemmar men i takt med digitaliseringen har nyttan av en snygg och uppdaterad grafik bara ökat då klubben hittat fler sätt att visa upp sin bana på. Hemsidor, skyltar, scorekort, presentationer o s v..

Vi har olika avtal för olika behov och förutsättningar. Gemensamt för alla är att all grafik uppdateras årligen. Nedan beskrivs våra olika ramavtal.

Basic Webb

I det här alternativet kan ni använda våra digitala plattformar fullt ut. Besökarna får nu se vackra fotografier, videopresentationer och flyovers om sådana finns och vår enklaste snabbgrafik av alla golfhål, dock utan mått. I appen visas banan inklusive gps till framkant/centrum/bakkant av green och speltips hål för hål. Det digitala scorekortet är tillgängligt för alla.

Pris: 300:-/månad (min 12 mån)

Basic QuickGuide

Precis som ovan men i detta alternativ färdigställer vi QuickGuide med alla mått. Denna version av banguide är dock inte jämförbar med Caddee Original Graphics, se nedan.

Pris: 500:-/månad (min 24 månad)

false

Exempel Caddee Original Graphics

WebbGuide

caddee-original-graphicsAllt i ovanstående alternativ ingår men här ersätts grafiken med Caddee Original Graphics. Banan ritas detaljerat med alla detaljer utsatta. Se exempel på Caddee.se, alla banor med originalgrafik är utmärkta med en kvalitetsstämpel. Originalgrafik får användas av klubben i andra sammanhang under avtalstiden.

Pris: 990:-/månad (min 24 mån)

Compact Guide

Förutom allt ovanstående ingår en basupplaga (2.000 ex) av en tryckt Caddee banguide med begränsat utrymme för klubbpresentation, fotografier och hålsponsorer. Produktion av en komplett banguide inklusive banöversikt i Caddee Original Graphics-kvalitet. Komplett digital presentation i våra digitala plattformar.

Pris: Kontakta oss för offert

Caddee Classic

Classic ger golfklubben möjlighet att använda den tryckta banguiden som en plattform för att presentera golfklubben och golfbanan på bästa sätt. Vi hjälper till med snygg design av profilsidorna. Golfklubben kan i detta avtal själv sälja annonser för att underlätta finansieringen. I den tryckta banguiden finns även utrymme för slopetabeller och annan klubbinformation. Komplett digital presentation i våra digitala plattformar.

Pris: Kontakta oss för offert

false

Exempel Basic QuickGuide