Om att bli Caddeeklubb

Trots den digitala revolutionen är den tryckta banguiden fortfarande en viktig del i klubbens service till gäster och medlemmar, varje år ökar antalet klubbar som vill ansluta sig till Caddee’s koncept, både i Sverige och utomlands. Digitaliseringen  har däremot skapat ett bredare intresse för att titta på golfbanegrafik. Hemsidor, skyltar, scorekort, presentationer etc. Banguiden har blivit hetare än någonsin.

Vi har olika avtal för olika behov och förutsättningar. Gemensamt för alla är att all grafik uppdateras årligen utan extra kostnad och att alla banguider erbjuds gratis till både medlemmar och greenfeegäster i Sverige. Nedan beskrivs våra olika ramavtal.

Aktuell förteckning över befintliga caddeeanslutna banor i Sverige.

false

Exempel Caddee Original Graphics

Caddee Classic

Classic ger golfklubben möjlighet att använda den tryckta banguiden som en plattform för att presentera golfklubben och golfbanan på bästa sätt. Vi designar hela den tryckta guiden (basupplaga 2.000 ex) inklusive vackra fotografier från banan och snygga profilsidor, slopetabeller och scorekort. Golfklubben kan med detta avtal själv sälja annonser för att underlätta finansieringen. Komplett digital presentation i våra digitala plattformar inklusive koppling till GIT. Som en extra bonus får klubbens alla medlemmar gratis Premiummedlemsskap i Caddee App.

Pris 2018: 2.990:- / månad (3-årsavtal)

Compact Guide

Precis som i Classic ingår en basupplaga (2.000 ex) av en tryckt Caddee banguide. Compact har dock färre sidor och ett begränsat utrymme för klubbpresentation, fotografier och hålsponsorer. Banguiden saknar det tjocka pärmomslaget som finns i olika utformning i Classic. All grafik inklusive banöversikt görs i Caddee Original Graphics-kvalitet. Komplett digital presentation i våra digitala plattformar ingår.

Pris 2018: 2.090:- /månad (3-årsavtal)

WebbGuide

caddee-original-graphicsÄven i webbguidealternativet ritar vi upp golfbanan i Caddee Original Graphics. Banan publiceras i samtliga våra digitala plattformar och uppdateras så snart klubben meddelar ändringar. Se grafiska exempel på Caddee.se, alla banor med originalgrafik är utmärkta med en kvalitetsstämpel. Originalgrafik får användas av klubben i andra sammanhang, t ex scorekort, skyltar och reklam under avtalstiden.

Pris: 990:-/månad (min 24 mån)

Till ovanstående priser kan det tillkomma en produktionskostnad. Kontakta oss för ett samtal om vilket alternativ som passar er klubb bäst. Vi skickar gärna en detaljerad offert och avtalsförslag. Samtliga belopp ovan kan även debiteras per kvartal, halvår eller år. Bokmoms 6% tillkommer.

Vi har även möjlighet att samtidigt med baninmätningen skapa underlag för slopevärdering.

Skicka din förfrågan till info@caddee.se eller ring oss på tel 08-54442050.

halmN-16