Hitta rätt golfklubb

Den optimala genvägen till golfreglerna

R&A och USGA bestämmer vilka golfregler som ska gälla i hela världen. Tillsammans ger de ut den officiella regelboken. Som ”lagstiftare” är det viktigt att varje regel är exakt och noggrant beskriven. Ofta blir det ganska omfattande och till synes krångliga beskrivningar. Knappast något man hinner fördjupa sig i när man står på banan och ska fatta beslut om när bollen t ex rört sig ett par centimeter av kastvinden. En schweizisk golfdomare, Yves Ton-That, insåg att golfspelarna behövde en snabbare lösning. En genväg…

Genväg till Golfens Regler är den optimala regelboken som gör krångliga regler lätta att förstå och blixtsnabba att hitta. Nyckeln till framgången är det geniala fliksystemet och de pedagogiska illustrationerna. Vattentålig.

Den senaste utgåvan som kom 2019 är fortfarande extra het. Inte sedan stymien togs bort 1952 har så omfattande regelförändringar gjorts. Hittills har de nya reglerna mottagits mycket positivt. De främjar snabbare spel och flera situationer som tidigare uppfattats som orättvisa har blivit rimligare.

Boken är översatt till 20 språk har blivit flerfaldigt prisbelönad och har nu passerat 2 miljoner (!) sålda exemplar.

Var köper man Genväg till Golfens Regler?

Boken säljs i välsorterade golfbutiker, golfshopar och klubbreceptioner. På nätet kan den köpas i Caddee’s webshop och på dormy.com.

Golfklubbar och PGA-pros: Kontakta Caddee för återförsäljarpriser och beställning av det mycket uppskattade kursmaterialet som presenterar alla regelförändringar. Perfekt för medlemskvällar.

Genväg till Golfens Regler