Hitta rätt golfklubb

placeholder

Avtal

Vi har olika avtal för olika behov och förutsättningar. Gemensamt för alla är att all grafik inklusive banöversikt görs i Caddee Original Graphics-kvalitet och uppdateras årligen utan extra kostnad. Nedan beskrivs våra olika ramavtal. Se även vår informationsbroschyr längst ner på sidan för mer information.

Caddee Classic

Classic ger golfklubben möjlighet att använda den tryckta banguiden som en plattform för att presentera golfklubben och golfbanan på bästa sätt. Vi designar hela den tryckta guiden inklusive vackra fotografier från banan, snygga profilsidor, slopetabeller och scorekort. Golfklubben kan med detta avtal själv sälja annonssidor samt hålsponsorer i guiden för att underlätta finansieringen.

Originalgrafik får användas av klubben i andra sammanhang, t ex scorekort, skyltar och reklam under avtalstiden. En komplett digital presentation i våra digitala plattformar inklusive koppling till GIT.

Pris: 3.490:- / månad (18 hål, 3-årsavtal)

Caddee Compact

Precis som i Classic ingår det en tryckt Caddee banguide. Compact är en mer slimmad banguide med färre sidor och en bestämd mall för utformningen. Utrymme för annonser och sponsorlogotyper är inte tillgängligt i Compact men grafiken håller oavsett avtal högsta klass.

Originalgrafik får användas av klubben i andra sammanhang, t ex scorekort, skyltar och reklam under avtalstiden. En komplett digital presentation i våra digitala plattformar inklusive koppling till GIT.

Pris: 2.620:- /månad (18 hål, 3-årsavtal)

Caddee Digital

Bangrafiken publiceras i samtliga Caddee’s digitala plattformar (webb och app) inklusive koppling till GIT och uppdateras så snart klubben meddelar banförändringar. Se grafiska exempel på Caddee.se, alla banor med originalgrafik är utmärkta med en kvalitetsstämpel. Caddee App och banguideportalen Caddee.se är Sveriges största forum för banpresentationer. Miljontals exponeringar genererar nya besökare till anslutna banor. Komplettera den digitala banguiden med en Miniguide – tryckt banguide i scorekortsformat.

Originalgrafik får användas av klubben i andra sammanhang, t ex scorekort, skyltar och marknadsföring under avtalstiden. En komplett digital presentation i våra digitala plattformar inklusive koppling till GIT.

Pris: 1.210:-/månad (18 hål, 3-årsavtal)

Inmätning, produktion & övrig information

Till ovanstående priser kan en inmätnings- och produktionskostnad tillkomma (normalt 10-12.000:- /18 hål). Kontakta oss för ett samtal om vilket alternativ som passar er klubb bäst. Vi skickar gärna en detaljerad offert och avtalsförslag. Samtliga belopp ovan kan även debiteras per kvartal, halvår eller år. Bokmoms 6% tillkommer för avtal med tryckta banguider, i övrigt 25% moms.

I samband med baninmätningen finns möjlighet till en rad olika extratjänster.

iFrame - banguide på klubbens hemsida

Ni behöver aldrig mer fundera över om banguiden är uppdaterad på klubbens hemsida. Med Caddees iFrame skapas en spegling av banguiden från caddee.se. När banguiden uppdateras på caddee.se inför varje säsong uppdateras den även på klubbens hemsida. Funktionen finns tillgänglig som tillval för samtliga avtalskunder.

Läs mer om Caddee samt våra produkter och tjänster i vår informationsbroschyr. Mejla till [email protected] eller ring 08 – 544 420 50 om ni önskar mer information eller önskar en tryckt broschyr.

Allmänna villkor

Låt oss vara din Caddee

Caddee är ett svenskt företag som skapar grafiska banpresentationer åt golfklubbar. För närvarande har vi över 240 anslutna golfbanor i Sverige och ett mindre antal i Danmark, Norge, Finland, Spanien och Portugal.

Alla golfbanor mäts in av erfarna golfspelare med fokus på strategisk information för att underlätta kloka beslut. Våra grafiker skapar vacker grafik med strävan att återskapa det lokala landskapet och de spelmässigt viktiga detaljerna. Banpresentationerna används i golfklubbarnas marknadsföring, tryckta och digitala banguider, hemsidor, skyltar med mera. Under anslutna klubbar kan du se om dina favoritbanor finns med. Välkommen till Caddee’s värld.

placeholder

David Hamilton Grundare av Caddee Golf