Hitta rätt golfklubb

Golfbana

Greenkeeperprodukter

Produkter som underlättar för banchef och banpersonal i deras dagliga arbete.

Planeringsschema

Tryckt på whiteboadlaminat, vilket gör det enkelt att anteckna och sudda. Gör det enkelt med en överskådlig blick att hålla koll på vad som ska göras och när det ska göras.

Storlek: 90 x 135 cm

Översiktskartor

Tryckt på whiteboardlaminat. Perfekt för att hålla banarbetaren uppdaterad om vad som ska göras på banan genom att rita, anteckna och sudda precis som en själv önskar.

Storlek: 200 x 135 cm

Karta över bevattningssystem med Drönare

Med hjälp av dagens teknik med drönare (om flygrestriktionerna tillåter) kan Caddee hjälpa till med att skapa en karta över bevattningssystemet på banan. Vi ritar upp kartan med hjälp av gps-punkter och markerar ut sprinklers, boxar och kablar. Genom drönarbilderna ser vi även hur växtligheten ser ut på områden runt omkring banan.

Hålöversikter

Likt översiktskartan på hela området kan vi även ta fram hålöversikter som trycks på whiteboardlaminat. På laminaten kan ni rita, anteckna och sudda precis som ni önskar.

Greenkeeperguide

Greenkeeperguiden är en banguide utan avstånd och mått, men med anteckningssidor för varje hål. Den är det perfekta hjälpmedlet för banarbetare på språng som inte vill glömma bort viktiga detaljer på banan.

Arealer

Tee, fairway, green och ruff. Ett tryckt kompendium samt Excel-dokument. Krävs att det finns komplett inmätning av banan. Om ni önskar mäta in banan och arealerna uträknade är ni välkomna att kontakta oss.

Mejla till [email protected] eller ring 08 – 544 420 50 om ni önskar mer information

Låt oss vara din Caddee

Caddee är ett svenskt företag som skapar grafiska banpresentationer åt golfklubbar. För närvarande har vi över 240 anslutna golfbanor i Sverige och ett mindre antal i Danmark, Norge, Finland, Spanien och Portugal.

Alla golfbanor mäts in av erfarna golfspelare med fokus på strategisk information för att underlätta kloka beslut. Våra grafiker skapar vacker grafik med strävan att återskapa det lokala landskapet och de spelmässigt viktiga detaljerna. Banpresentationerna används i golfklubbarnas marknadsföring, tryckta och digitala banguider, hemsidor, skyltar med mera. Under anslutna klubbar kan du se om dina favoritbanor finns med. Välkommen till Caddee’s värld.

placeholder

David Hamilton Grundare av Caddee Golf