Hitta rätt golfklubb

placeholder

Scorekort & Scoreguider

Golfens viktigaste pappersyta

Scorekortet visar, precis som banguiden, vilka ni är och det ger spelarna ett av de första intrycken på er anläggning. Scorekort ska vara lätta att skriva på, de ska inte innebära administrativt merarbete för klubben och de ska inte kosta mer än de behöver.

placeholder

Nyhet!

Utskrivna scorekort från Caddee

Hösten 2022 lanserades Caddees utskrivna scorekort som ger klubb och spelare en helt ny och förstklassig scorekortsupplevelse utan glättad yta och utan tidskrävande systemunderhåll.

Caddee levererar därmed både utskrivna scorekort och klassiskt färdigtryckta scorekort till samma pris, på samma papper och i samma professionella utförande. Banöversikt och designarbete ingår som vanligt vid scorekortsbeställning.

Spara pengar på varje utskrift med vårt mindre storleksformat eller låt annonser och innehåll ta plats på ett större. Med beställning i någon av Caddees årliga sambeställningar får klubben upp till 23% rabatt på alla scorekort i valfri upplaga.

Scoreguide & Miniguide

Caddees Scoreguider för 9-hålsbanor är den perfekta kombinationen av scorekort och banguide. Miniguiden är det ett utmärkt komplement till den digitala banguiden.

placeholder

Vi svarar på dina frågor

Produktägare IT

Joakim Bergström

[email protected]

073-843 93 15

Joakim som ursprungligen är från Bergslagens Nora har kommit till Caddee med stor golfkunskap från arbete på klubbar och tourer. Som tidigare interaktionsdesigner är Joakims uppdrag att utveckla Caddees digitala upplevelser. Han är också projektledare för vår mer analoga nyhet - Personliga scorekort på riktigt papper.

Marknads- & kundansvarig (föräldraledig)

Natalie Wille

[email protected]

08-544 420 50

Natalie har jobbat på Caddee sedan november 2017. Natalie är nyckeln till Caddee's marknadsstrategier och logistik. Började spela golf när hon var ca 8 år och har idag +4,4 i hcp efter en karriär på hög europanivå.

Låt oss vara din Caddee

Caddee är ett svenskt företag som skapar grafiska banpresentationer åt golfklubbar. För närvarande har vi över 240 anslutna golfbanor i Sverige och ett mindre antal i Danmark, Norge, Finland, Spanien och Portugal.

Alla golfbanor mäts in av erfarna golfspelare med fokus på strategisk information för att underlätta kloka beslut. Våra grafiker skapar vacker grafik med strävan att återskapa det lokala landskapet och de spelmässigt viktiga detaljerna. Banpresentationerna används i golfklubbarnas marknadsföring, tryckta och digitala banguider, hemsidor, skyltar med mera. Under anslutna klubbar kan du se om dina favoritbanor finns med. Välkommen till Caddee’s värld.

placeholder

David Hamilton Grundare av Caddee Golf