Hitta rätt golfklubb

Golfbana

Scorekortsutskrift på riktigt papper

Från 0,75 kr/st.

För framtidens nedkopplade ronder

Nog för att det finns appar men ibland borde telefonen bara stanna i bagen.
Nu erbjuder Caddee personliga scorekort för framtidens nedkopplade ronder - på villkor som passar golfklubben.

Högre kvalitet till lägre kostnad

Med riktigt papper hålls kostnaden nere samtidigt som känslan och utskriftskvaliteten blir förstklassig. Klubben får nu utskrivna scorekort på samma papperstyp och till samma pris som klassiska scorekort.

Scorekort för utskrift

Scorekort för utskrift levereras med blank insida och skrivs ut med dagsaktuell bandata från GIT.

0 st

Klassiska scorekort

Sambeställ klassiskt färdigtryckta scorekort som komplement till de utskrivna och få enhetligt utförande på alla klubbens scorekort.

0 st

Totalt antal

0 kr

Styckpris

0 kr/st

Total scorekortsbeställning

0 kr

Sätt designen med Caddee

Hos Caddee ingår alltid ett professionellt originalarbete utifrån klubbens önskemål och grafiska identitet. Skapa ett enhetligt uttryck på klubbens alla trycksaker. Inga extra tryckkostnader tillkommer.

placeholder
1 / 5

Inget scorekort utan bana

Banöversikten gör sig alltid bra på scorekortet. Caddee fixar en uppdaterad översikt till varje säsong. Använd gärna banöversikten till fler ändamål som hemsida eller välkomsttavla.

Plats för goda vänner

Låt gärna klubbens partners synas på scorekortet. Klubben kan erbjuda annonsytor på både utskrivna och färdigtryckta scorekort. Det kostar inget extra och 100% av intäkterna går till klubben.

placeholder
1 / 2

Säsongsavtal med sinnesro

Det krävs inga investeringar eller startpaket för att börja skriva ut scorekort från Caddee. I vårt säsongsavtal ingår skrivare, garanti och service på plats - i all framtid. Avtalet förlängs med en säsong i taget utan bindningstid.


Beräkna säsongsavtalet

Säsongsavtalet anpassas utifrån klubbens förutsättningar och behov. Service och support ingår alltid. Räkna ut klubbens pris nedan.

Utskrift från GIT

Skriv ut scorekort från starttidsschemat i GIT. Årsavgiften tas ut av SGF genom Caddee.

0 kr/år

Antal utskriftsställen

En skrivare ingår alltid i avtalet. Lägg till fler om det behövs separata skrivare för självbetjäning, reception, tävlingskur eller starter.

-

1

+

0 kr/år

Säsongslängd

Säsongen är olika lång på olika banor i Sverige. Ange den första och sista månaden som ni har handicapgrundande spel hos er. Betala för minst tre och max sex månader.

Från och med

Till och med

0 kr/år

Säsongsavtal

0 kr/år

För alla möjliga tävlingar

Sätt upp klubbens tävlingar som vanligt i GIT Tävling och skriv ut deltagarnas scorekort med Caddee. Scorekorten går att använda till alla spelformer och spelsätt i systemet.

placeholder
1 / 4

Integrerat med GIT Tävling

Utskriften görs i GIT Tävling via det inbyggda rapportverktyget. Caddee kräver inga extra program eller hårdvaror. Alla Caddee-skrivare på klubben kan användas och det går att ange vilken som ska väljas i första hand.

Prata scorekort med mig

Projektledare IT

Joakim Bergström

073-843 93 15

Joakim som ursprungligen är från Bergslagens Nora har kommit till Caddee med stor golfkunskap från arbete på klubbar och tourer. Som tidigare interaktionsdesigner är Joakims uppdrag att utveckla Caddees digitala upplevelser. Han är också projektledare för vår mer analoga nyhet - Personliga scorekort på riktigt papper.