Hitta rätt golfklubb

Greenkeeperprodukter

Planeringsschema

Tryckt på whiteboadlaminat, vilket gör det enkelt att anteckna och sudda. Gör det enkelt med en överskådlig blick att hålla koll på vad som ska göras och när det ska göras.

Storlek: 90 x 135 cm

Översiktskartor

Tryckt på whiteboardlaminat. Perfekt för att hålla banarbetare uppdaterade om vad som ska göras på banan genom att rita, anteckna och sudda precis som Ni själva önskar.

Storlek: 200 x 135 cm

Kontakta oss för pris på [email protected]

Karta över bevattningssystem med Drönare

Med hjälp av dagens teknik kan vi med drönare (om flygrestriktionerna tillåter att flyga drönare) hjälpa till med att ta ut en karta över bevattningssystemet på banan. Vi ritar upp kartan med gps punkter vart sprinklers, boxar och kablar är nedgrävda. Genom drönarbilderna vi får ut ser vi även hur växtligheten ser ut på områden runt omkring banan.

Kontakta oss för pris på [email protected]

Hålöversikter

Likt översiktskartan på hela området kan vi även ta fram hålöversikter tryckta på whiteboardlaminat, så att man kan rita, anteckna och sudda precis som man önskar.

Kontakta oss för pris på [email protected]

Greenkeeperguide

Greenkeeperguiden är en banguide utan distanser och mått, men med anteckningssidor för varje hål. Det är det perfekta hjälpmedlet för banarbetare på sprong som inte vill glömma bort viktiga detaljer på banan.

Kontakta oss för pris på [email protected]

Arealer

Tee, fairway, green och ruff.
Ett tryckt kompendium samt Excel, krävs att det finns komplett inmätning av banan. Om ni önskar mäta in banan är ni välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss för pris på [email protected]

 

Mejla oss på [email protected] eller ring oss på 08 – 544 420 50 om ni önskar mer information.

 

 

Låt oss vara din Caddee

Caddee är ett svenskt företag som skapar grafiska banpresentationer åt golfklubbar. För närvarande har vi c:a 200 anslutna golfbanor i Sverige och ett mindre antal i Danmark, Norge, Finland, Spanien och Portugal.

Alla golfbanor mäts in av erfarna golfspelare med fokus på strategisk information för att underlätta kloka beslut. Våra grafiker skapar vacker grafik med strävan att återskapa det lokala landskapet och de spelmässigt viktiga detaljerna.
Banpresentationerna används i golfklubbarnas marknadsföring, tryckta och digitala banguider, hemsidor, skyltar med mera. Under anslutna klubbar kan du se om dina favoritbanor finns med.

Välkommen till Caddee’s värld.

David Hamilton
Grundare av Caddee Golf