Hitta rätt golfklubb

Scorekortsutskrift från Caddee

Skrivvänligt papper · Från 75 öre/st · Skrivare ingår

Till prisberäkningen

För alla nedkopplade ronder

Inte ens den bästa golfappen är bättre än att telefonen ibland borde stanna i bagen.
För alla nedkopplade ronder lanserar nu Caddee framtidens utskrivna scorekort - på Golfsveriges villkor.

Med viktiga intryck på riktigt papper

Ert scorekorts design och kvalité visar vilka ni är och ger ett av de första intrycken på anläggningen. Det ska med stolthet kunna lämnas till spelaren och inte minst vara behagligt att använda.

Lätta att skriva på

För Caddees utskrifter används ett skrivvänligt papper utan glättad yta. Det obestrukna pappret ger ett tidlöst, klassiskt intryck och smälter väl in i golfens sammanhang. Det är dessutom vänligt mot skogen.

Unik och professionell design

Genomtänkt och snygg design finns i Caddees DNA. Berätta vad ni vill förmedla med ert scorekort och låt oss ordna det grafiska. Designarbete och banöversikt ingår alltid i scorekortsbeställningar från oss.

Alla scorekort från samma leverantör

Caddee levererar även klubbens klassiskt färdigtryckta scorekort i samma beställning. Det gör styckpriset lägre och utförandet mer enhetligt än vid beställningar från olika leverantörer. Som bonus går det åt färre transporter.

Enkelt och enhetligt
Klubben får både utskrivna scorekort och klassiskt färdigtryckta scorekort till samma pris, på samma papper och i samma professionella utförande.

Skrivare och sinnesro ingår

Scorekortsskrivaren ingår i avtalet och Caddee står för service och garanti under hela avtalstiden. Skrivaren ansluter sig automatiskt till Caddee och kräver inga inställningar. Slipp investera i maskinvara och reservdelar - glöm manualer, uppdateringar och inloggningar.

Skriv ut från både Caddee och GIT

Spelare skriver enkelt ut sitt scorekort från Caddee-appen, personal skriver lika enkelt ut varsomhelst med GIT. Få alla utskrifter till samma skrivare eller placera ut fler enheter vid behov. Ersätt er terminal med den strömsnåla Caddee-skrivaren och spara upp till 400 kWh per år.

Tips!
Scorekortsutskrift från Caddee-appen fungerar på alla banor oavsett bokningssystem. Man behöver faktiskt inte ens ha ett bokningssystem. Vi tillhör de som saknar bollrännan.

Ni finns redan i Caddee

Alla svenska golfklubbar och golfbanor finns redan i Caddee-appen. Det digitala scorekortet med funktion för HCP-överföring är gratis för både klubben och alla era spelare. Just nu är det förresten 174 st av er som dessutom bjuder gäster och medlemmar på den digitala banguiden, schysst!

Prova gratis hela 2022

Alla som har en golfbana kan prova att skriva ut scorekort med Caddee, just nu utan kostnad eller krav på köp. Caddees utskrifter går att använda parallellt med en befintlig lösning eller utan tidigare erfarenhet. Erbjudandet gäller begränsat antal platser, kontakta oss vid intresse. Se ordinarie priser för er klubb nedan.

Beräkna scorekortskostnad

Se pris för önskad upplaga. Priserna avser beställning i Caddees sambeställningar och inkluderar tonerförbrukning. Med reservation för snabbt föränderliga råvarukostnader under höst och vinter 2022/2023.

Scorekort för utskrift

Scorekort för utskrift levereras med blank insida och blir därför inte utdaterade vid förändringar på banan. Beställ för en eller fler säsonger.

0 st

Färdigtryckta scorekort

Beställ även klassiskt färdigtryckta scorekort som komplement till de utskrivna och få samma pris, papperskvalitet och omslagsdesign på klubbens alla scorekort.

0 st

Totalt antal 0 st
Styckpris 0 kr/st

Total scorekortsbeställning

0 kr

Beräkna licenskostnad

Anpassa tjänsten utifrån klubbens behov. Avgiften kan betalas årsvis eller delas upp i månadsbetalning. Alltid 0 kr i startavgift.

Utskrift från GIT

Skriv ut scorekort från starttidsschemat i GIT. Årsavgiften tas ut av SGF genom Caddee.

Antal utskriftsställen

En skrivare ingår alltid i avtalet. Lägg till fler om det behövs separata skrivare för självbetjäning, reception, tävlingskur eller starter.

+

Säsongslängd

Säsongen är olika lång på olika banor i Sverige. Ange den första och sista månaden som ni har handicapgrundande spel hos er. Betala för minst tre och max sex månader.

4 800 kr/år

Total licenskostnad

6 100 kr/år

Startavgift

0 kr

Klubben kan börja skriva ut scorekort från Caddee helt utan startkostnad. Det är även kostnadsfritt att säga upp avtalet.

Komplettera med utvalda tillbehör

Få en snyggare och tryggare display med tillvalsprodukter framtagna för scorekortsskrivaren.

Skrivarmöbel med pappersförvaring
2 099 kr

Låsvajer för skrivaren
899 kr

Berätta om ert behov

Få svar på fler frågor eller lämna en offertförfrågan. Det går också att boka demo och beställa pappersprover.

Projektledare & IT-utveckling

Joakim Bergström

073-843 93 15
Joakim som ursprungligen är från Bergslagens Nora har kommit till Caddee med stor golfkunskap från arbete på klubbar och tourer. Som tidigare interaktionsdesigner är Joakims uppdrag att utveckla Caddees digitala upplevelser. Han är också projektledare för vår mer analoga nyhet - scorekortsutskrift från Caddee.

Låt oss vara din Caddee

Caddee är ett svenskt företag som skapar grafiska banpresentationer åt golfklubbar. För närvarande har vi över 220 anslutna golfbanor i Sverige och ett mindre antal i Danmark, Norge, Finland, Spanien och Portugal.

Alla golfbanor mäts in av erfarna golfspelare med fokus på strategisk information för att underlätta kloka beslut. Våra grafiker skapar vacker grafik med strävan att återskapa det lokala landskapet och de spelmässigt viktiga detaljerna.
Banpresentationerna används i golfklubbarnas marknadsföring, tryckta och digitala banguider, hemsidor, skyltar med mera. Under anslutna klubbar kan du se om dina favoritbanor finns med.

Välkommen till Caddee’s värld.

David Hamilton
Grundare av Caddee Golf