Hitta rätt golfklubb

Scorekortsutskrift på riktigt papper

Sänk kostnaderna och höj kvaliteten med personliga scorekort från Caddee.

Boka kostnadsfri provperiod

För framtidens nedkopplade ronder

Inte ens den bästa golfappen är bättre än att telefonen ibland borde stanna i bagen.
Därför erbjuder Caddee nu personliga scorekort för framtidens ronder - på villkor som passar golfklubben.

Högre kvalitet och lägre kostnad

Med riktigt papper hålls kostnaden nere samtidigt som känslan och utskriftskvaliteten blir förstklassig. Klubben får nu utskrivna scorekort på samma papperstyp och till samma pris som klassiska scorekort. Räkna på er upplaga nedan.

Scorekort för utskrift

Scorekort för utskrift levereras med blank insida och skrivs ut med dagsaktuell bandata från GIT.

0 st

Klassiska scorekort

Sambeställ klassiskt färdigtryckta scorekort som komplement till de utskrivna och få enhetligt utförande på alla klubbens scorekort.

0 st

Totalt antal 0 st
Styckpris 0 kr/st

Total scorekortsbeställning

0 kr

Återvinn scorekort

Ett pappersval för framtidens golfare

Caddees scorekortspapper är miljömärkt och tillverkat enligt krav för kontakt med mat, leksaker och inte minst pennor. Det innehåller inte plast eller bisfenol-ämnen för värmereaktion och är säkert att hantera och återvinna.

Sätt designen med Caddee

Hos Caddee ingår alltid ett professionellt originalarbete som styrs av klubbens önskemål och grafiska identitet. Skapa ett enhetligt uttryck på klubbens alla trycksaker. Inga extra tryckkostnader tillkommer.

Plats för goda vänner

Låt gärna klubbens partners synas på scorekortet. Klubben kan erbjuda annonsytor på både utskrivna och färdigtryckta scorekort. Det kostar inget extra och 100% av intäkterna går till klubben.

Inget scorekort utan bana

Banöversikten gör sig alltid bra på scorekortet. Caddee fixar en uppdaterad översikt till varje säsong. Använd gärna banöversikten till fler ändamål som hemsida eller välkomsttavla.

Säsongsavtal med sinnesro

Det krävs inga investeringar eller startpaket för att börja skriva ut scorekort från Caddee. I vårt säsongsavtal ingår skrivare, garanti och service på plats - i all framtid. Avtalet förlängs med en säsong i taget och är kostnadsfritt att avsluta.

Beräkna ert säsongsavtal

Säsongsavtalet anpassas utifrån klubbens förutsättningar och behov. Service och support ingår alltid. Räkna ut klubbens pris nedan.

Utskrift från GIT

Skriv ut scorekort från starttidsschemat i GIT. Årsavgiften tas ut av SGF genom Caddee.

Antal utskriftsställen

En skrivare ingår alltid i avtalet. Lägg till fler om det behövs separata skrivare för självbetjäning, reception, tävlingskur eller starter.

+

Säsongslängd

Säsongen är olika lång på olika banor i Sverige. Ange den första och sista månaden som ni har handicapgrundande spel hos er. Betala för minst tre och max sex månader.

4 800 kr/år

Säsongsavtal

6 100 kr/år

Kostnadsfri provperiod

Få demo-scorekort och låna en skrivare för att prova på plats. Skrivaren installeras med ett klick i GIT och behöver bara internet och ström. Det går bra att använda Caddees scorekort parallellt med scorekortsutskrift från annan leverantör.

För alla möjliga tävlingar

Sätt upp klubbens tävlingar som vanligt i GIT Tävling och skriv ut deltagarnas scorekort med Caddee. Scorekorten går att använda till alla spelformer och spelsätt i systemet.

Integrerat med GIT Tävling

Utskriften görs i GIT Tävling via det inbyggda rapportverktyget. Caddee kräver inga extra program eller hårdvaror. Alla Caddee-skrivare på klubben kan användas och det går att ange vilken som ska väljas i första hand.

Ni finns redan i Caddee-appen

Alla svenska banor har redan ett digitalt scorekort i Caddee-appen. Era spelare kan själva starta en digital rond och överföra HCP. Dessutom är banguiden gratis på Sveriges 220 Caddee-banor.

Låt era spelare skriva ut själva

I Caddee-appen kan spelare själva se sin bokade tid och skriva ut scorekort till hela bollen. Utskrifter från receptionisten fungerar som vanligt i GIT. Med en smart placering kan samma skrivare användas för utskrifter från både GIT och Caddee.

Ladda ner instruktion

Smarta tillval

Få en snyggare och tryggare display med tillvalsprodukter för scorekortsskrivaren.

Skrivarmöbel

2 195:-

Stabilt underrede för skrivaren. Placera möbeln med skrivare framför disk och skapa en station för självservice.
Lådan har plats för scorekortsförvaring och kan kompletteras med ett osynligt lås. Extranyckel finns i Caddees valv.

Bredd: 41 cm
Djup: 45 cm
Höjd: 61 cm
Höjd med skrivare: 90 cm

Vajerlås för skrivare

395:-

Låset fästs enkelt på skrivarens baksida. Slå vajern runt ett stadigt föremål och förhindra att skrivaren får fötter.
Bra men kort minne? Caddee håller reda på koden.

Längd: 120 cm.

Crona POS Go!

Med Crona POS Go (tidigare Boxnet Go) får klubben en smidig iPadkassa för greenfeebetalning, ankomstregistrering och övrig obemannad försäljning. Kassan är integrerad med GIT där alla betalningar och registreringar markeras i starttidsschemat. I kombination med klubbens vanliga kassasystem från Crona blir allt bokföringsunderlag automatisk samlat på en och samma kassarapport.

Läs mer om Crona POS Go!

Alltid redo att prata scorekort

Hör av er när det dyker upp en idé eller fråga.
Demo-tillfällen och kostnadsfria provperioder erbjuds löpande.

Produktägare IT

Joakim Bergström

073-843 93 15
Joakim som ursprungligen är från Bergslagens Nora har kommit till Caddee med stor golfkunskap från arbete på klubbar och tourer. Som tidigare interaktionsdesigner är Joakims uppdrag att utveckla Caddees digitala upplevelser. Han är också projektledare för vår mer analoga nyhet - Personliga scorekort på riktigt papper.