Hitta rätt golfklubb

Scorekort

Många klubbar har upptäckt att kostnaden för scorekort som skrivs ut på plats blir onödigt hög och beställer istället scorekort från Caddee. För många golfare är ”Old School” den perfekta lösningen.
Hos Caddee kan ni beställa traditionella scorekort till förmånliga priser. Beställ i en av våra sambeställningar som vi erbjuder i början av året och FÅ UPP TILL 25% RABATT.
Tänk på att det även går att få scorekortet finansierat med en annonsör. En sida i scorekortet är antagligen golfklubbens mest uppmärksammade yta. Med ett 6-sidigt scorekort finns utrymme för både banöversikt, lokala regler och en annonsör.

ScoreGuide / MiniGuide

Våra Scoreguider för 9-hålsbanor är den perfekta kombinationen av scorekort och banguide medan Miniguiden är det ett utmärkt komplement till den digitala banguiden.

Kontakta oss för mer information, priser och provexemplar på [email protected]

 

 

Mejla oss på [email protected] eller ring oss på 08 – 544 420 50 om ni önskar mer information.

Låt oss vara din Caddee

Caddee är ett svenskt företag som skapar grafiska banpresentationer åt golfklubbar. För närvarande har vi c:a 200 anslutna golfbanor i Sverige och ett mindre antal i Danmark, Norge, Finland, Spanien och Portugal.

Alla golfbanor mäts in av erfarna golfspelare med fokus på strategisk information för att underlätta kloka beslut. Våra grafiker skapar vacker grafik med strävan att återskapa det lokala landskapet och de spelmässigt viktiga detaljerna.
Banpresentationerna används i golfklubbarnas marknadsföring, tryckta och digitala banguider, hemsidor, skyltar med mera. Under anslutna klubbar kan du se om dina favoritbanor finns med.

Välkommen till Caddee’s värld.

David Hamilton
Grundare av Caddee Golf