Hitta rätt golfklubb

Om Caddee Golf

Caddee startade verksamheten år 2000. Ursprungligen använde vi varumärket Strokesaver på licens men 2008 skapade vi Caddee med den lilla caddien som vandrar iväg i solnedgången som symbol.

Vi har för närvarande drygt 200 svenska golfbanor som är anslutna till vårt unika koncept som innebär årligen uppdaterade banguider och gratis exponering av kvalitativ golfgrafik till gäster, medlemmar och inte minst besökare på digitala plattformar. Goodwillavtalen anpassas efter klubbens ambitionsnivå. De allra flesta får årligen uppdaterade tryckta banguider och en del nöjer sig med exponering i våra digitala portaler. Läs mer om detta i Vill ni bli Caddeekund. Utöver svenska golfklubbar har vi kunder i våra grannländer samt i Spanien och Portugal.

Sedan flera år har vi arbetat med att möta framtidens behov av golfgrafik. Idag är det en överväldigande andel av all exponering som sker digitalt. Golfbaneportalen caddee.se och golfappen Caddee App har ungefär lika många exponeringar, sammanlagt närmare 10 miljoner (2020). I dessa plattformar finns alla svenska golfbanor sökbara, men endast anslutna golfklubbars banor visar upp banguiden.

Caddee App är kopplad till GIT. Genomförda ronder i appen kan registreras direkt i nya WHS-systemet med ett par knapptryckningar. I gratisversionen finns scorekort och banguider. Premiumversionen visar bl a speltips, GPS-mått, anteckningsfunktion och personlig statistik.

Golfklubbar är våra huvudkunder. Allt vi gör är långsiktigt. Att vara ansluten till Caddee innebär att klubbens viktigaste produkt – golfbanan – alltid finns uppdaterad och snygg, dygnet runt och året om. Våra grafiker hör till världens bästa golfbaneillustratörer. Det är en av anledningarna till att fler än hälften av alla svenska 18-hålsbanor har anslutit sig till oss och ökningen har tilltagit kraftigt de senaste åren.