Om Caddee Golf

Caddee startade verksamheten år 2000. Ursprungligen använde vi varumärket Strokesaver på licens men 2008 skapade vi Caddee med den lilla caddien som vandrar iväg i solnedgången som symbol.

Vi har för närvarande c:a 200 golfbanor som är anslutna till vårt enkla koncept som innebär årligen uppdaterade banguider och full exponering av kvalitativ golfgrafik till gäster och medlemmar. Goodwillavtalen anpassas efter klubbens ambitionsnivå. De allra flesta får årligen uppdaterade tryckta banguider och samtliga kunder har full exponering i våra digitala plattformar. Läs mer om detta i Vill ni bli Caddeekund.

Sedan flera år har vi arbetat med att möta framtidens behov av golfgrafik. Även om genomsnittsupplagorna av de tryckta banguiderna minskar så är det väldigt många fler människor som tittar på banguider idag. I vår nya digitala plattform finns alla svenska golfbanor sökbara.

Samma plattform visas i Caddee App på mobilen. Förutom banguiderna visas speltips, GPS till green och för de som vill föra score finns ett smidigt scorekort som efter ronden kan sparas eller delas på facebook. Appen är kopplad till GIT vilket innebär att HCP och slopevärden alltid är korrekta.

För oss är varje kund ett långsiktigt förtroende. Att vara ansluten till Caddee innebär att klubbens viktigaste produkt – golfbanan – alltid finns uppdaterad och vacker, oavsett när betraktaren ser. Våra kunder får självklart använda grafiken i andra sammanhang (skyltar, scorekort, promotion etc).

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal om vad vi kan göra för att hjälpa er klubb.