Om Caddee Golf

Caddee startade verksamheten år 2000. Ursprungligen använde vi varumärket Strokesaver på licens men 2008 skapade vi Caddee med den lilla caddien som vandrar iväg i solnedgången som symbol.

Vi har för närvarande c:a 200 golfbanor som är anslutna till vårt enkla koncept som innebär årligen uppdaterade banguider och full exponering av kvalitativ golfgrafik till gäster och medlemmar. Goodwillavtalen anpassas efter klubbens ambitionsnivå. De allra flesta får årligen uppdaterade tryckta banguider och samtliga kunder har full exponering i våra digitala plattformar. Läs mer om detta i Vill ni bli Caddeekund.

Sedan flera år har vi arbetat med att möta framtidens behov av golfgrafik. Även om genomsnittsupplagorna av de tryckta banguiderna minskar så är det väldigt många fler människor som tittar på banguider idag. I vår nya digitala plattform finns alla svenska golfbanor sökbara.

Samma plattform visas i Caddee App på mobilen. Förutom banguiderna visas speltips, GPS till green och för de som vill föra score finns ett smidigt scorekort som efter ronden kan sparas eller delas på facebook. Appen är kopplad till GIT vilket innebär att HCP och slopevärden alltid är korrekta.

För oss är varje kund ett långsiktigt förtroende. Att vara ansluten till Caddee innebär att klubbens viktigaste produkt – golfbanan – alltid finns uppdaterad och vacker, oavsett när betraktaren ser. Våra kunder får självklart använda grafiken i andra sammanhang (skyltar, scorekort, promotion etc).

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal om vad vi kan göra för att hjälpa er klubb.

Vi på Caddee Golf

David_frilagd

David Hamilton
VD och grundare
david@caddee.se
08 544 420 50

Efter ett halvt liv som företagare i profilbranschen startade David Caddee år 2000. När han inte spelar golf eller kläcker affärsidéer så skriver han på sin bok (som inte alls handlar om golf). David har spelat golf sedan fem års ålder och är tydligt drabbad av golfbacillen, har -3,8 i hcp.

Helena

Helena Hamilton
Ekonomi, administration
helena@caddee.se
08-544 420 50

Helena har jobbat på Caddee sedan 2003. På fritiden gillar hon att läsa universitetskurser, sjunga körsång, umgås med familj och vänner, spela golf, gå på hundpromenader och att resa. Helena började spela golf 1987 och har hcp -33,9 i hcp.

Jonas

Jonas Siljeström
Säljare Spanien
jonas@caddee.se
+46 (0) 8 544 420 50

Jonas har jobbat på Caddee sedan 2014. Han spelar gärna golf, lagar god mat och ser på en bra film på sin fritid. Jonas har spelat golf sedan 50 år tillbaka och har idag -5,6 i hcp.

Klas

Klas Hallgren
Styrelseledamot

Klas arbetade på Caddee under åren 2010-2018, de senaste åren som VD. Fr o m 1 juni 2018 kommer han söka sig vidare mot nya utmaningar men fortsätter som engagerad styrelseledamot. Fritiden spenderas helst med att resa. Han började spelat golf när han var ca 10 år gammal, har tidigare spelat golf professionellt och har idag +0,7 i hcp.

Johan

Johan Grip
Art Director
johan@caddee.se
08-544 420 50

Johan har jobbat på Caddee sedan 2007. På fritiden utvecklar han appar och spelar Tv-spel. Har nyligen köpt tomt bredvid en golfbana, så han planerar att snart komma igång med golfen på allvar, gärna med sina barn. Har -36 i hcp.

Stefan

Stefan Karlsson
Art Director
stefan@caddee.se
08-544 420 50

Stefan har jobbat på Caddee sedan 2010. När han inte ritar banguider brukar han springa på loppisar, drömmer om gamla hus och skjutsar barn. Lite golf hinner Stefan med ibland också, även om det alltid blir mindre än vad han har tänkt sig, har -10 i hcp.

Natalie

Natalie Wille
Marknadsansvarig
natalie@caddee.se
08-544 420 50

Natalie har jobbat på Caddee sedan november 2017. Hon gillar att spendera sin tid på golfbanan eller på gymmet samt med familj och vänner. Började spela golf när hon var ca 8 år gammal och har idag +3,8 i hcp efter en sväng som professionell golfare.

wookie

Wookiee
Kontorshund
Använder inte dator &
inte heller telefon.

Wookiee har jobbat på Caddee som kontorshund sedan 3 år tillbaka. Wookiees viktigaste uppgifter är att hålla alla på kontoret på bra humör och se till att ingen obehöring tar sig in genom dörren. På sin fritid går Wookiee gärna på långa promenader med husse och matte eller tar sig en liten tupplur då och då.