Nu finns nya versionen av Caddee App tillgänglig

 

Inför säsongen är nu Caddee App uppdaterad med lite ny design, förbättrad navigering och avancerad statistik. Nu kan du testa Premium Plus gratis t o m den 20 maj.

Med ett par klick kan du t ex låta appen räkna ut hur långt du slår med dina olika klubbor. Dessutom får du samtliga banguider och scorekort, rolig och nyttig statistik, GPS-mått till green,  spara ner din slaglängder i Min golfbag, spara och dela ronder.

Du behöver inte göra nånting för att få den nya versionen, den laddas upp automatiskt. Om du råkat slänga appen så är det bara att ladda ner den igen från App Store eller Google Play. Om du glömt lösenordet så finns det en länk för återställning vid inloggningen.

Ladda ner Caddee App via App Store eller Google Play.

 

 

Vilka är Caddee?

Caddee är ett svenskt företag som startade sin verksamhet för snart 20 år sedan. Vi mäter in golfbanor noggrant och våra grafiker skapar vacker grafik som vägleder golfspelarna. Sedan 15 år dominerar vi marknaden och vi har idag nästan 200 svenska golfbanor anslutna. Vårt koncept är unikt i världen eftersom vi och våra kunder insett att alla golfbanor förändras från år till år. Därför uppdaterar vi alla banor löpande och klubbarna delar ut dem gratis till gäster och medlemmar. Det är en del av vårt gemensamma goodwillkoncept. Våra digitala plattformar används av hundratusentals golfare. Caddee finns för närvarande i sex europeiska länder.

Mer om Caddee
Lista över alla anslutna golfklubbar
Så blir man caddeeklubb
Caddee Shop