Hitta rätt golfklubb

Längdkontroll med Caddee

26 aug 2022

Med Caddee får du alltid ett avstånd till centrum av green oavsett var i Sverige du står med ett inspel framför dig. Du ser avståndet genom att klicka på ”Avstånd” i bottenmenyn på aktuellt hål. Avståndet går att se både i och utanför appens spelläge helt gratis.

 


 

Fler GPS-funktioner med Premium

Caddee är i grunden gratis och ger dig bland annat digitalt scorekort med HCP-registrering på alla banor i Sverige. Med Caddee Premium får du fler funktioner som kan hjälpa dig spela bättre golf och ha roligare på golfbanan. Några exempel är våra extra GPS-funktioner…

 

Se avstånd till fram- och bakkant på green

Stirra dig inte alltid blind på avståndet till centrum av green. Planera dina inspel som proffsen och fundera på om avståndet till greenens fram- och bakkant kan hjälpa dig att välja rätt klubba. Kanske vill du ha en uppförsputt till flaggan som står kort i motlut, eller kanske står flaggan långt bak på en djup green.

 

Få klubbförslag

Med funktionen Min golfbag kan du ange vilka klubbor du har och hur långt du slår med respektive. Utifrån dina angivna slaglängder får du sedan klubbvalstips när du klickar på avståndet i spelläget.

Om du har dålig koll på hur långt du slår ska du läsa vidare nedan.

 

Mät upp klubborna

Klicka på Mät slag och Starta mätning för att fästa en mätpunkt på platsen du slog ifrån. Börja gå mot bollen och läs av distansen när du är framme. Det är fågelvägen som mäts så det blir inte längre om du letar efter kompisens boll på vägen. Du kan spara slaget och välja vilken klubba du slog med för att se distansen senare. De sparade slagen sparas under Min golfbag och självklart ska du spara alla dina drömdrives där också.