Banguider

Banguide, översikt, bildgalleri och flyovers

Strand GK

18 hål • Par 71

Öppen karaktär, delvis inramad av skogspartier i nära anslutning till Söderfjärden.

  • Banguide
  • Översikt
  • Flyovers

Strand GK

Strand Golf Resort strävar efter att erbjuda en minnesvärd upplevelse för golfpaket, greenfee-gäster och Strand GK:s medlemmar. Sedan 2017 drivs Strand Golf Resort av ett nytt team som hela tiden jobbar framåt för att utveckla banan samt hotell- och restaurangverksamheten, med målet att bli en av Sveriges bästa destinationer för golfpaket.

Banan är både utmanande och belönande för golfare på alla nivåer. De första 9 hålen erbjuder vackra vyer över Mälaren, där vinden kan vara en utmanande faktor medan de bakre 9 hålen visar upp en lantlig idyll med upphöjda utslagsplatser och utsikt över landskapet. Det är på de bakre 9 hålen ni hittar banans mer utmanande hål där såväl ditt strategiska som tekniska spel sätts på prov.

I den vackert renoverade ladan finner ni Strands hotell och restaurang. Hotellet erbjuder 54 bäddar fördelat på 18 rum. Restaurangen serverar modern skandinavisk mat som tillagas med omtanke. Strand är den perfekta platsen för bröllop, event eller er nästa konferens.

Strand har inlett ett samarbete med den framgångsrika banarkitekten Johan Benestam, som har tagit sig an uppgiften att ta fram en övergripande banutvecklingsplan för Strand. Ritningen för banan kommer vara färdigställd 2019 och arbetet på banan kommer att påbörjas samma år.

Det är en spännande tid för Strand Golf Resort, hoppas ni får en underbar golfrunda och uppskattar ert besök hos oss. Vänligen kontakta info@strandgolf.se för er nästa bokning.