Banguider

Banguide, översikt, bildgalleri och flyovers

soderkoping_Puffbild_bana_1100x440px

Söderköping 18-hålsbanan

18 hål • Par 72

Naturskön skogs- och parkbana, lätt kuperad invid Göta kanal.

  • Banguide
  • Översikt
  • Galleri
  • Flyovers
soderkoping_Puffbild_bana_1100x440px

Söderköping 9-hålsbanan

9 hål • Par 36

Naturskön skogs- och parkbana, lätt kuperad invid Göta kanal.

  • Banguide
  • Översikt
  • Galleri
  • Flyovers

Söderköpings GK

Klubbens presentation i banguiden:

Välkommen till 27 vackra hål vid Göta kanal.

Klubben bildades 1983 och firade 30-årsjubileum 2013. Banbyggnationen inleddes 1984 och 1987 stod golfbanan klar med 18 hål. År 2001 påbörjades byggnationen av ytterligare 9 hål vilka öppnades våren 2004. Klubben förfogar nu över en 27-hålsanläggning med stor tillgänglighet för medlemmar och gäster.

Söderköpings Golfklubb är en komplett anläggning med alla funktioner i eller i mycket nära anslutning till klubbhuset. Vi har god klubbanda med servicesinnad personal som arbetar för absolut bästa trivsel.

Golfbanan
Klubbens 27 hål med tre slingor ligger mycket vackert i lätt kuperad terräng. Hålen är utmanande och varierande med många fina vyer, bl a över Göta kanal och sjön Asplången. Slingorna varieras för att nyttjas maximalt och på helger sker oftast starter från två tees för att kunna erbjuda ytterligare starttider.
På vår 9-hålsslinga erbjuder vi alla möjligheten att spela golf tillsammans med en golfare som har handicap.

Vi ligger på bekvämt bilavstånd från både Norrköping, den gamla industristaden, med ett varierat och rikt utbud av övernattningsmöjligheter och restauranger och Söderköping, småstadsidyllen med anor från tidig medeltid och med livlig turism, kanalbåtar, Ramunderberget, närhet till den östgötska skärgården samt anrika Söderköpings Brunn som klubben har ett väletablerat samarbete med.

Konferens & företagsgolf
Vi kan erbjuda skräddarsydda aktiviteter för stora och små grupper eller företag. Allt ifrån golftävlingar med kanonstart, ”prova på golf”, till konferenser i våra nyrenoverade lokaler. Allt tillsammans med god mat från restaurangen.

Restaurang
Sedan 2012 förfogar klubben över nyrenoverade restaurang och kökslokaler. Vi erbjuder en vällagad, varierad meny och generösa öppettider. Utanför restaurangen ligger den härliga verandan med utsikt över en stor del av banan.

Golfpaket
Klubben har samarbetsavtal med Bråvikens och Norrköpings golfklubb samt ett flertal hotell och tillsammans säljer vi golfpaket online via golfnorrkoping.se. Andra alternativ finns också såsom bed & breakfast och rumsuthyrning.

Shop
I klubbhuset finns välsorterad golfshop, golfinstruktörer som erbjuder allehanda kurser, uthyrning av klubbor och vagnar. Klubbhuset ligger i direkt anslutning till banan med en stor drivingrange, chipping- och puttinggreener samt övningsområden för egna bollar.

Välkommen till Söderköpings GK!

Bokning och info
Bokning via internet och telefon varje dag under säsong. Heldagsgreenfee, banguide ingår.
Aktuell information finns på www.soderkopingsgolf.se

Kontakt
Telefon, bokning: +461170597
epost: info@soderkopingsgolf.se
Adress: Hylinge Golfbana, 605 96 Norrköping