Hitta rätt golfklubb

Eclectic & rondminnen

04 maj 2022

Eclectic innebär det bästa resultatet som du lyckats med på varje enskilt hål på en bana. Appen redovisar hela ditt Eclecticscorekort under Statistik i startmenyn och visas årsvis.  Exempel, om du under din första rond på en bana får 5 slag på hål 1 och sedan under din nästa rond får 4 slag på samma hål så räknas 4 slag in i ditt Eclectic-scorekort, detta eftersom det var ditt bästa resultat på hål 1. När du spelar din andra rond på en golfbana kommer du se vilket resultat som är ditt tidigare bästa i din lilla ”scoreboard” nere i högra hörnet när du startat en rond. Utmana dig själv eller dina kompisar på lägsta eclectic under året. Eclectic finns tillgänglig i Premium. Uppgradera till Premium via Mina Sidor på caddee.se.

Hur delar man scorekort och eclectic med andra?

Så snart du sparat en rond så har du möjlighet att dela det. Välj någon av mobilens delningsmöjligheter (iPhone) eller välj att skicka ett SMS (android) och en länk till scorekortet skickas iväg. Du kan även skicka din aktuella Eclecticstatus (Premium) genom att gå in på Statistik och välja Eclectic. Där klickar du på Dela.

Mina minnen

Efter ronden har du möjlighet att lägga in dina intryck från ronden. Klicka i symboler för nöjdhet och väder, skriv några rader som göra att du bättre minns just den ronden. Du kan även ta en bild på sällskapet eller något annat. Under tidigare ronder kan du i framtiden återkalla dina ronder.

Felrapportering, idéer och omdömen

Om du upptäcker ett fel i appen så är vi tacksamma om du meddelar oss. Om du har idéer om något du tycker saknas i appen eller bara vill vädra dina åsikter är du alltid välkommen att höra av dig via e-mail [email protected] eller via vår supportsida. Självklart hittar du oss även på Facebook eller Instagram, @caddeegolf