Hitta rätt golfklubb

Caddee – den användarvänliga appen

24 maj 2022

Den användarvänliga appen Caddee passar alla oavsett ålder, HCP eller appvana. I Caddee kan du snabbt och smidigt starta en rond med minsta möjliga klick. Därmed är ett par funktioner som tillkom förra året och i år viktiga tillskott som bidrar till det smidiga flödet. Vi pratar alltså om HCP-registrering från Caddee till GIT/MinGolf, tidsbokningar från GIT/MinGolf på startsidan och sist men inte minst årets nyhet där du kan ta emot och HCP-registrera ditt resultat från bollens markör direkt i din Caddee.

 

Tidsbokningar från GIT/MinGolf direkt på startsidan

På startsidan i Caddee kan du se dina tidsbokningar från GIT/MinGolf. Klicka på bokningen och starta din rond som vanligt. Observera att endast bokade ronder i GIT/MinGolf syns i Caddee. Är ronden bokad i något annat bokningssystem, t ex. Sweetspot, syns den inte. Caddee och Sweetspot jobbar tillsammans på en lösning för detta.

 

HCP-registrering direkt till GIT/MinGolf

Du behöver föra din score i Caddee samt ha en tidsbokning i GIT/MinGolf för att kunna HCP-registrera med Caddee. Tidsbokningen syns på din startsida.

Starta din rond via bokningen på startsidan och för din score som vanligt. När du spelat färdigt kan du granska ronden och justera i din eller dina medspelares score. Kom ihåg att fylla i samtliga hålresultat och även statistiken ifall du har valt att föra det. Klicka sedan på ”spara”. Du får nu två alternativ, ”Registrera handicaprond” eller ”Spara utan att registrera HCP”. Klicka på ”Registrera handicaprond”. Välj bokning och spara och gå vidare. Välj sedan markör från bokningen, från golfvänner eller med hjälp av golf-ID. Spara och gå vidare. Granska sedan bokningen, rondinformationen och resultatet. Bekräfta och skicka. Klart!

Det går även att HCP-registrera tidigare ronder. Klicka då på hamburgermenyn uppe i högra hörnet som du ser från startsidan. Klicka på tidigare ronder och sedan på ”Reg. HCP-rond”. Följ stegen beskrivna ovanför. Tänk på att du aldrig kan registrera en rond som spelats tidigare än din senast registrerade rond.

 

Ta emot och HCP-registrera ditt resultat från bollens markör

Ni behöver endast en markör i Caddee! Utse en markör som för score i Caddee för samtliga i bollen. När ronden är färdigspelad kan markören dela scorekortet till alla spelares Caddee. Ronden dyker då upp på medspelarens startsida i Caddee. Ni kan där granska och godkänna ronden för att sedan HCP-registrera.

 

Felrapportering, idéer och omdömen

Upptäcker du ett fel i appen är vi tacksamma om du meddelar oss. Har du idéer kring något du tycker saknas i appen eller bara vill vädra dina åsikter är du alltid välkommen att höra av dig via vår supportsida. Självklart hittar du oss även på Facebook eller Instagram, @caddeegolf