Hitta rätt golfklubb

Caddee App 6.0

11 maj 2021

Nu finns Caddee App uppdaterad till 6.0. Uppgradering sker automatiskt direkt i appen. Om du inte har appen sedan tidigare så hämtar du den i App Store (iPhone) eller Google Play (android).

Nyheter i 6.0

Direktregistrering av HCP-rond

Efter ronden kan du med bara ett par klick spara ronden direkt i MinGolf (GIT). Du får en kvittens i appen och även per mejl från GIT. I nya WHS-systemet är det även tillåtet att registrera en “oavslutad rond” vid minst 9 spelade hål. Däremot går det inte att spara samma rond i appen av tekniska skäl.

För att kunna HCP-registrera en rond krävs, enligt SGF’s regler, att den måste matchas med en bokad starttid i GIT. Observera att HCP-registreringar måste göras i kronologisk ordning. När ronden sparas blir du ombedd att välja en markör.

Snabbstarta bokad rond

I slutet av maj öppnar vi ytterligare en smart funktion. På appens startsida kommer du se vilka ronder du har inbokade i GIT. Klicka på bokningen och du hamnar i rondstartläget med rätt bana vald och övriga spelare valbara om du vill ha med dem i scorekortet. Välj tee och sen är du igång!

Anteckningar

Ny anteckningsfunktion

Efter ronden kan du klicka på “Anteckningar”. Välj bland flera symboler vad som bäst kännetecknar din rond, t ex soligt/regnigt/blåsigt etc och hur nöjd du är med spelet eller ronden i stort. Du kan även skriva ner en text om ronden och om du vill ta en bild för att t ex föreviga medspelarna så är det möjligt. Roligt att blicka tillbaka och minnas när golfbanorna är stängda.

Övrigt

Vi strävar alltid efter att flödet ska vara så snabbt och enkelt som möjligt, fokus ska vara på golfen – inte mobilen. För varje ny version kommer vi närmare målet. Söker man mer information finns alltid tips och förklaringar i “Frågor & Svar”.