Hitta rätt golfklubb

600+ banguider

22 jun 2022

Caddee är leverantör av banguider och bangrafik till ca 175 golfklubbar i Sverige och levererar sammanlagt ca 230 officiella banguider, i digitalt och tryckt format. 

De 230 officiella banguiderna finns tillgänglig i appen Caddee’s gratisnivån Basic samt på caddee.se. Du kan välja att endast se banguiden eller föra digitalt scorekort samtidigt som du kan se banguide och få GPS-avstånd till mitten av green.

I användarnivån Premium finns tillgång till ytterligare ca 400 banguider över övriga svenska banor. I Premium finns fler GPS-funktioner, matchscorekort, eclectic och statistik m.m. Uppgradera till Premium via Mina Sidorcaddee.se

 

Använd din banguide som en tourspelare

Med banguiden kan du redan från tee välja spelstrategi baserat på hålets layout och mått till olika hinder. Banguiden visar var du bör hamna för att hitta de slaglängder just du är bäst ifrån. Med en bestämd strategi för varje hål blir du en bättre golfspelare. I Caddees banguider finns utmått från respektive tee till utvalda hinder/punkter samt inmått från utvalda hinder/punkter till framkant green.

 

Mer om Caddees banguider

Till våra anslutna klubbar skapas banguiderna alltid med Caddee’s Originalgrafik. Grafiken som baseras på drönarfotografier, flygfotografier och gps-koordinater är skalenlig, överskådlig och lättläst. På plats på banan görs en inmätning för att få exakta koordinater för tees, greener och andra mätpunkter. Tydliga naturliga referenspunkter används när banguiden utformas för att skapa snabbare spel. Alla mått illustreras med bågar som gör det lätt att uppskatta avståndet oavsett var på bågen man söker eller befinner sig.

Vill du att din klubb ska ansluta sig till Caddee? Kontakta Andreas för mer information.

 

Felrapportering, idéer och omdömen

Upptäcker du ett fel i appen är vi tacksamma om du meddelar oss. Har du idéer kring något du tycker saknas i appen eller bara vill vädra dina åsikter är du alltid välkommen att höra av dig via vår supportsida. Självklart hittar du oss även på Facebook eller Instagram, @caddeegolf